Logon

MEER INFO OVER BREDA

Photo

Corné Heesters is ook een Jeet Kune Do-er van de eerste orde. Ook hij ontmoette Ted Wong in 1995 op het eerste door ons georganiseerde Jeet Kune Do seminar in Nederland. Onmiddellijk daarna begon hij zijn Jeet Kune Do training bij de Academy en gaat steevast mee naar de USA en rond Europa om seminars te volgen en zodoende zijn kennis te verbreden en op pijl te houden.

Zijn kennis van het Jeet kune Do is op dusdanig niveau dat hij zich als enige in Nederland een 3e generatie Jeet Kune Do Leraar mag noemen, gecertificeerd door The Academy.

Weer een goede basis om het originele Jeet kune Do te verspreiden.
Inmiddels wordt er les gegeven in Breda en Dalem.

Corne Heesters

KIDS CLASS

Omdat er veel vraag naar vechtsport voor kinderen is, is in Breda een Jeet Kune Do Kids Class gestart (6 t/m 9 jaar) Inmiddels is de Kids Class uitgebreid met een tweede en derde groep (10 t/m 12 jaar) en uitgegroeid tot een flinke groep van zeer enthousiaste jonge Jeet Kune Do beoefenaars die Bruce Lee's vechtkunst al aardig onder de knie hebben. Op spelenderwijze worden respect voor elkaar, samenwerken met elkaar, de algemene omgangsvormen en verdraagzaamheid in een sport- en spelsituatie samengevoegd.

Het zelfvertrouwen groeit en tegelijkertijd wordt een stukje zelfverdediging bijgebracht. Aan de orde komen diverse vechtkunsten zoals judo, jujitsu en aikido en niet te vergeten de echte vechtkunst van Bruce Lee, het Jeet kune Do.
Lees hier een stage verslag over de Kids Class

Kids Class Breda

BRUCE LEE FOUNDATION

Hoogtepunt was in 2001 het Bruce Lee Educational Foundation Seminar dat wij in Nederland mochten organiseren. Alle leerlingen van Bruce bij elkaar en ook zijn vrouw en dochter. Dit was echt een eenmalige ervaring die je niet mocht missen. Helaas was dit tevens de laatste keer dat de BLEF in de oude samenstelling bij elkaar was.
Bruce Lee Foundation 2001 Nederland

De nieuwe organisatie (Bruce Lee Foundation™©) is inmiddels opgericht en de 'board members' bestaan uit; Linda Lee Cadwell, Shannon Lee Keasler, Ted Wong, Allen Joe, Taky Kimura. Het voortbestaan van de vechtkunst van Bruce Lee wordt hiermee gewaarborgd in de toekomst. Bruce Lee enter the dragon

DOE EEN KEER MEE!

En zeg nu zelf, wat is er spannender dan te kunnen zeggen dat je tot de 3e generatie na Bruce Lee behoort?

Helemaal niets toch?

Graag tot ziens!

In the spirit of Jun Fan Jeet Kune Do.

Corné

Jeet Kune Do

The name, likeness, image, domain names, designs, and trademarks of, or associated with, Bruce Lee©
are owned by ©Bruce Lee Enterprises, LLC. All Rights Reserved